آموزش اتصال لاراول به SQL Server
لاراول بهجرئت یکی از محبوبترین، بهترین و قدرتمندترین فریمورکهای توسعه کدهای پی اچ پی در دنیا بهحساب میآید. درصورتیکه قصد اتصال لاراول به SQL Server بهعنوان دیتابیس هاست را دارید. نمیدانید که چگونه میتوان میان این پایگاهداده و فریمورک پی اچ پی ارتباط برقرار کرد در ادامه با ما همراه باشید.
در وهله اول لازم است که تمامی پیشنیازها روی سیستم و سرور شما نصب باشد. در قدم اول احتمالاً وقتی در حالت توسعه سایت پی اچ پی خود هستید، از سرورهای محلی و لوکالهاست مانند WAMP استفاده میکنید. در نتیجه پایگاهداده SQL Server را نصبکرده و در تنظیمات نصب SQL Server and Windows Authentication mode را انتخاب کنید. یک رمز عبور و نام کاربری در این مرحله از سوی شما باید تعیین شود. دقت کنید که برای اجرای پایگاهداده شما نیاز به نوع کانکشن، هاست، پورت، نام، رمز عبور و نام کاربری خواهید داشت.
یعنی چیزی شبیه به اطلاعات زیر:
DB_CONNECTION=sqlsrv
DB_HOST=127.0.0.1
DB_PORT=1433
DB_DATABASE=laravel
DB_USERNAME= #SQL Server username
DB_PASSWORD= #SQL Server password
درایورهای مربوط به SQL و پی اچ پی را دانلود و نصب کنید و آنها را استخراج کنید. حالا درون مسیر نصب پی اچ پی آنها را کپی کنید. در مرحله بعد موارد زیر را به فایل php.ini خود اضافه کنید (نسخه php خود را تغییر دهید و nts (غیر رشتهای ایمن) یا ts (Thread safe) را برایناساس تغییر دهید)
extension=php_sqlsrv_73_nts_x64.dll
extension=php_pdo_sqlsrv_73_nts_x64.dll
فایل .env خود را با جزئیات اتصال پایگاهداده بهروز کنید.
DB_CONNECTION=sqlsrv
DB_HOST="DESKTOP-ABC3XX2SQL2014"
DB_PORT=null DB_DATABASE=forge # Remember to create the database before
DB_USERNAME=saDB_PASSWORD=secret
درصورتیکه تمامی کارهای بالا را انجام دادهاید و هنوز هم قادر به استفاده از پایگاهداده روی پی اچ پی خود نیستید. به این صورت عمل کنید. نسخه پی اچ پی خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که ورژن آن از 7.1 بالاتر است. البته بهتر است که با استفاده از تابع ()phpinfo از تنظیمات درست سرور و پایگاهداده خود مطمئن شوید.
تنظیمات پایگاه داده در فریم ورک لاراول
درصورتیکه مایل به یافتن تنظیمات مربوط به پایگاهداده هستید، باید بدانید که این موارد در فایل config/database.php موجود هستند. شما بهراحتی میتوانید آن را تعریف و یا تغییر دهید. چیزی شبیه به اتصال سایتهای وردپرسی به پایگاهداده است. ضمن این که شما باید بهصورت پیشفرض یک نقطه دسترسی برای خواندن و نوشتن نیز روی سرور خود اجرا کنید. این کار باعث میشود که عملیات حذف، اضافهکردن و آپدیت روی پایگاهداده SQL بهدرستی انجام شود. ضمن این که کوئری کانکشن در این وضعیت چنین عملکردی را خواهد داشت و این پروسه را برای شما انجام میدهد.
درصورتیکه با خطا مواجه شدید مطمئن شوید که همه اطلاعات شما بهدرستی وارد شده است. به یوزر نیم و همینطور پسورد پایگاهداده خود دقت کنید.
گاهی اوقات ممکن است بخواهید از یک اتصال پایگاهداده برای دستورات SELECT و دیگری برای INSERT، UPDATE و DELETE استفاده کنید.
برای اینکه ببینید چگونه اتصالات خواندن/نوشتن باید پیکربندی شوند، اجازه دهید به این مثال نگاه کنیم:
'mysql' => [
'read' => [
'host' => [
'192.168.1.1',
'196.168.1.2',
],
],
'write' => [
'host' => [
'196.168.1.3',
],
],
'sticky' => true,
'driver' => 'mysql',
'database' => 'database',
'username' => 'root',
'password' => '',
'charset' => 'utf8mb4',
'collation' => 'utf8mb4_unicode_ci',
'prefix' => '',
],
در صورت بروز هرگونه خطا و عدم وجود راهحل به شما پیشنهاد میکنیم که یکبار کل تنظیمات را به حالت اول بازگردانده و سعی کنید دوباره مسیری که در ابتدا عنوان کردیم را طی کنید.
تعداد بازديد : 553
تاریخ انتشار: یکشنبه 28 فروردين 1401 ساعت: 17:47